Stichting

Even voorstellen

Mijn naam is Tim, en ik werk bij Brickworkz omdat ik zocht naar een bijbaantje. Zo’n twee jaar geleden was ik op zoek naar een speelgoedwinkel en kwam ik het legobedrijf Brickworkz tegen. Dit leek me een geschikte plek omdat ik van LEGO houd, en ik hiermee geld kon verdienen. Op die manier heb ik contact gezocht, en mocht ik hier komen werken.

De leukste onderdelen

Ik houd me het meest bezig met het orderpicken en het sorteren van de LSPKITS. Het orderpicken vind ik het leukst om te doen omdat je de items makkelijk kunt terugvinden in het systeem, en op de orderlijst kun je dit ook terugvinden. Hierdoor komt dit werk snel af.

Een gezellige werksfeer

Toen ik net bij Brickworkz kwam werken, vond ik het een beetje spannend omdat ik iedereen nog moest leren kennen. Nu ik hier wat langer ben, weet ik wel dat iedereen hier wel aardig is en kan ik makkelijker met de andere jongeren praten. Hierdoor is de werksfeer heel gezellig.

Brickworkz = fun!

Ik raad het werken bij Brickworkz zeker aan omdat de sfeer, en het samenwerken met anderen heel gezellig is. Daarnaast kun je gewoon lekker ontspannen voor jezelf beziggaan met de onderdelen die je op die dag moest doen. Iedereen gaat op een aardige manier met elkaar om.

Activiteiten bij Brickworkz

In de afgelopen zomervakantie hebben we activiteiten gedaan, zoals een lasergame middag en de barbecue. Het lasergamen vond ik het leukst omdat je op elkaar mocht schieten met een laserpistool en je bent hierbij actief bezig.
Scroll to Top