Stichting

Even voorstellen

Mijn naam is Teddy, en ik ben bij Brickworkz gekomen vanwege mijn broer Lucas. Hij werkte hier al en heeft mij over dit bedrijf verteld en het leek me hierdoor leuk om hier ook te werken. Daarnaast wilde ik ook graag mijn eigen geld verdienen.

De leukste onderdelen

Het onderdeel wat ik hier het meest doe is het sorteren, maar ik vind het ook leuk om in het magazijn te werken. Het orderpicken spreekt mij het meest aan omdat ik bij dit onderdeel alleen kan werken, en dit vind ik soms het fijnst.

De werksfeer

”Ik vind dat ik me prima kan aansluiten met de andere jongeren omdat iedereen hier wel aardig is. Soms vind ik het wel een beetje lastig om te praten met mensen die ik niet ken, maar ik kan wel met de andere jongeren samenwerken als dit nodig is bij een taak.”

Op eigen tempo werken

Brickworkz is een goede plek om werkervaring op te doen, en om te leren samenwerken met anderen. Het is verder ook een rustige werkomgeving waarbij je in een rustig tempo je taken kunt uitvoeren.

Activiteiten bij Brickworkz

Ik ben afgelopen zomervakantie bij de barbecue aanwezig geweest, en ik vond het leuk om mee te maken omdat ik iedereen die hier werkt heb leren kennen. Als ik nog een activiteit zou mogen kiezen dan zou ik het heel gezellig vinden om een keer een bingomiddag te houden. Activiteiten zoals deze kunnen er bij mij voor zorgen dat het makkelijker wordt om met andere jongeren in contact te komen.
Scroll to Top