Stichting

Even voorstellen

Ik ben Lucas en ik werk ongeveer een jaar bij Brickworkz. Ik zocht iets in mijn vrije tijd, omdat ik me verveelde., Het was mijn plan om naar een zorgboerderij te gaan omdat ik nog niet bij de Jumbo kon werken. Uiteindelijk werd Brickworkz aangeraden omdat ik van LEGO houd.

De leukste onderdelen

Op de dagen dat ik hier kom werken sta ik het meest ingepland om magazijnwerk te doen. Meestal is dit orderpicken en items in het magazijn plaatsen. Items in het magazijn zetten vind ik het leukste werk omdat je een computersysteem gebruikt waardoor je niet veel hoeft na te denken over hoe het werkt.

Verschil met begin en nu

‘’In het begin toen ik hier net werkte, had ik veel meer paniekaanvallen en was ik veel stiller dan nu. Ik praat niet zoveel met de andere jongeren, maar ik zou nu makkelijker met ze kunnen praten. Over het algemeen vind ik het een fijne werkomgeving omdat iedereen voor zichzelf iets te doen heeft.’’

Hulp bij het werken

Als ik tijdens het werken tegen iets aanloop, wordt er vaak door Elisabeth gekeken wat er is misgegaan en denken we samen na over hoe dit anders kan. Ik neem dan vaak even een momentje voor mezelf om tot rust te komen.

Ruimte om jezelf te zijn

Het werk bij Brickworkz is op veel punten erg uitdagend, en het is minder zwaar dan werken bij een supermarkt. Daarnaast is het ook handig om te kijken naar wat je goed kan en wat je nog zou kunnen ontwikkelen, hier zit verder geen druk achter. Ik krijg de ruimte om mezelf te zijn en rustig aan te doen.
Scroll to Top