Stichting

Even voorstellen

Ik ben Finn, ik ben 15 jaar oud en ik werk bij Brickworkz sinds 2021. Ik ben doorverwezen door de gemeente. Mijn moeder vroeg aan hen of ze nog plek voor mij beschikbaar hadden bij deze stichting, en sindsdien werk ik hier.

De leukste onderdelen

Als ik hier werk doe ik meestal magazijnbeheer of ICT. Ik werk dan meestal samen met Jorian, Jelle en Stan. Ook werk Ik soms samen met Bram als hij mij voor een project of opdracht nodig heeft. Ik vind het ICT werk het leukst om te doen omdat ik hierbij mag werken aan projecten die nog openstaan. Dit zijn bijvoorbeeld offline-bestellingen die ik dan mag oppakken. Het spreekt mij heel erg aan omdat ik dan achter de computer mag zitten.

Lastige taken

Hoewel ICT-werk leuk is, vind ik het werk soms ook lastig. Ik weet niet hoe alle dingen werken in het systeem wat Peter of Bram bijvoorbeeld wel weten. Af en toe heb ik nog wel ondersteuning nodig omdat ik niet genoeg informatie heb om deze opdrachten te kunnen uitvoeren. Dat maakt het soms nog wel lastig.

Gezelligheid tijdens het werken

Tijdens het werken vind ik het gezellig om te werken met de andere jongeren. Er wordt tussendoor vaak lol gemaakt en dat maakt het leuker. Buiten werktijd om doen we nog weleens activiteiten met de hele groep. De activiteit die ik het leukst vind is een gameavond. Als we dit doen speel ik hier vaak Mount & Blade: bannerlord en Age of Empires. Dit zijn digitale computerspellen die ik, of de andere jongeren van huis meenemen om dit samen tegen elkaar te spelen. Dit zou ik zeker graag nog een keer willen doen.
Scroll to Top