Stichting

Even voorstellen

Mijn naam is Chunben en ik ben bij Brickworkz komen werken via de Cirkelboog. Een begeleider liet mij een paar bijbaantjes zien die ik interessant zou kunnen vinden, en Brickworkz sprak mij het meest aan. In mijn vrije tijd houd ik me altijd bezig met LEGO en het leek me leuk om bij Brickworkz mee te helpen.

De leukste onderdelen

Op de dagen dat ik hier kom werken, ben ik vaak bezig met het sorteren van de LSPKITS. Dit is een grote stapel met lego-items en dit moet gesorteerd worden voor de mensen die een LSPKIT hebben aangevraagd. Het onderdeel wat ik hier het leukst vind is het orderpicken, omdat ik het gaaf vind om de items bij elkaar te zoeken en te sorteren. Dit is bij Brickworkz een onderdeel dat vaak moet gebeuren.

De werksfeer

In het begin vond ik het spannend om hier te werken omdat ik hier nog niemand kende. Nadat ik met de andere jongeren kennis had gemaakt ging het steeds beter en dit gaat mij goed af. Ik vind het daarnaast tof om met LEGO te mogen werken.

Activiteiten bij Brickworkz

Er zijn al een heleboel leuke activiteiten geweest met Brickworkz, maar helaas heb ik nog geen tijd gehad om hieraan mee te doen. Het lijkt me heel gaaf om een keer mee te doen met lasergamen.

Brickworkz = fun

Ik zou werken bij Brickworkz zeker aanraden omdat het heel leuk werk is, en ik vind het fijn als er andere jongeren zijn om mee te helpen aan een legotaak, zoals het LEGO sorteren. Brickworkz is ook een goede plek als je hier vrienden wilt maken of wilt samenwerken omdat iedereen het goed met elkaar kan vinden.
Scroll to Top