Stichting

Werken bij Stichting Brickworkz

Wij zijn Brickworkz. De stichting zich inzet om jou te helpen bouwen aan jouw toekomst. Of je nu ADHD hebt, of je bevind je op het autisme spectrum: ook jij hebt recht op een bijbaan! Bij Brickworkz kun jij werken aan jouw eigen ontwikkeling en leer je de skills die je nodig hebt voor een volwassen baan. We kijken samen met jou naar de dingen die jij wilt leren en begeleiden waarbij nodig. Het is mooi meegenomen dat jij met deze bijbaan jouw eigen geld kan verdienen en nieuwe vrienden kan maken!

Wat ga je doen bij Brickworkz?

Bij Stichting Brickworkz ga je je eigen werkervaring opdoen door samen te werken in een team met andere jongeren. Je kunt binnen onze drie labels aan de slag: Unbrickable, LSPKITS en Design Anderz. Unbrickable maakt unieke LEGO-sets volgens de wensen van haar klanten. In dit label help jij mee met het sorteren, digitaliseren, orderpicken, magazijnbeheer en klantenservice. Deisgn Anderz is de creatieve kracht van onze stichting. In dit label help jij mee in de marketing en vormgeving van de andere labels en de klanten. LSPkits verhuurt, verkoopt en sorteert professionele LEGO materialen voor zakelijke workshops. In dit label help jij met het inventariseren, sorteren en voorbereiden van de workshop materialen. In deze bijbaan leer je de skills door deze taken in de praktijk uit te voeren. Je leert het beste door te doen en hierdoor maak je van je hobby een bijbaan!

Bouwen aan jouw toekomst!

Lijkt het je leuk om te werken bij Stichting Brickworkz? Kijk vooral verder rond op deze website en ontdek hoe jij deel kunt uitmaken van ons team zodat jij kunt groeien in jouw werkvaardigheden. Je kunt ook gelijk solliciteren door ons een bericht te sturen via de contactpagina. Wij nemen zo snel mogelijk contact op voor een eerste kennismakingsgesprek. Wie weet word jij lid van ons team!

Meer nieuws/blog

Scroll to Top