Stichting

Website live!

Vol trots presenteren wij de nieuwe Brickworkz website! Het heeft een tijdje geduurd maar, met behulp van onze collega’s, heeft Brickworkz de website gelanceerd. Door de jaren heen is er veel geleerd, veranderd en verbeterd. Op onze website, verdeeld in drie onderdelen, vind je informatie voor jongeren, organisaties (zakelijk) en algmene informatie over de stichting. Wil je meer informatie of heb jij een toevoeging voor onze website laat dit dan gerust weten!

Meer nieuws/blog

Website live!

Het heeft een tijdje geduurd maar, met behulp van onze lieftallige en kundige collega’s, heeft Brickworkz de website in de digitale wereld gelanceerd.

Read More »

Inclusieve Werkplekken voor Jongeren met Een Uitdaging

In de wereld van gemeentelijk beleid en sociaal welzijn worden we vaak geconfronteerd met uitdagingen die vragen om innovatieve oplossingen. Eén van deze kwesties waar we als samenleving voor staan, is het creëren van kansen en ondersteuning voor jongeren met een uitdaging. Gemeenten kunnen hierin veel betekenen. Om dit te demonstreren nemen we in dit blog drie stellingen onder de loep die allemaal betrekking hebben op dit belangrijke thema.

Read More »
Scroll to Top